Litteraturprisen 2019

Årets Litteraturpris gikk til Lisa Aisato.

Lisa Aisato skriver vart og vakkert om viktige tema. I bildebøkene hennes veves tekst og bilde samen til varme, morsomme og ofte surrealistiske fortellinger om ensomhet, lengsel og det å være annerledes. Hver bok er et kunstverk i tekst og bilder.

GRATULERER!


Prisen ble utdelt den 2305.19 under Norsk Litteraturfestival på Lillehammer. Det var lokale 1.klassinger tilstede under utdelingen, som også fikke se Lisa Aisato sitt herlig "Snokebok-show"


Styret og juryen i Skolebibliotekforeninga, samt representanter fra forlaget var tilstede, og Lisa ble feiret med lunsj i Parken etterpå.

Vi anbefaler Lisa sine billedbøker til alle skolebibliotek i landet.Bilet av "Snokeboka" er lånt fra Gyldendal forlag sin nettside.

Nyheter

Her legger vi ut artikler som er interessante for deg som driver skolebibliotek.

Les deg til topps! er en leseaksjon som de skolebibliotekansvarlige i Namsos kommune har utarbeidet gjennom sine nettverksmøter. De har sett at det er lite leseaksjoner for denne aldersgruppa nasjonalt, og de ville derfor lage en lokal aksjon for alle ungdomsskolene i kommunen.

Som medlem i skolebibliotekarforeningen i Norge får du tilbud om Dagbladet+ i et år. Meld deg inn her! Årskontingent kun 300,-